China Elektrische Veeprik fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Ivy

Telefoonnummer : +8618024125542

WhatsApp : +8613703020920

Free call

Leman China Swine Conference 2021

October 15, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Leman China Swine Conference 2021

Wij zullen deelnemen aan deze tentoonstelling, onze cabine Nr.: N816

 

Allen D. Leman Swine Conference

De Universiteit van Minnesota Allen D. Leman Swine Conference is de grootste jaarlijkse onderwijsgebeurtenis van de wereld voor de globale varkensindustrie, met een 32-jaar geschiedenis. Het wordt internationaal voor het brengen van wetenschap-gedreven oplossingen voor de complexe uitdagingen toegejuicht die de industrie onder ogen zien.

Elk jaar dat, wonen ongeveer 800 deelnemers uit de hele wereld Leman Swine Conference bij in St. Paul, Minnesota, de V.S. wordt gehouden. De belangrijke spelers in varkensproductie, het beheer van de varkensgezondheid, en providers stelden hun producten en diensten tentoon.

Opdracht

Om wetenschap-Gedreven Oplossingen te verstrekkenTM aan de globale varkensindustrie

Leman China Swine Conference

In 2012, organiseerde de Universiteit van de Universiteit van Minnesota van Diergeneeskunde eerste Leman Swine Conference in Xi'an, China. De Conferentie stelde de recentste ontwikkelingen bij de varkensonderzoek en productie, ziektetoezicht en controle, integratie van productie en volksgezondheid, en hun effecten op de wereldeconomie aan China voor – het grootste varkensvlees-producerend land van de wereld. De sprekers op de conferentie vertegenwoordigden deskundigen van Noordamerikaans en China.

 

https://www.farmates.com/sale-28121558-long-lasting-electric-cattle-prods-stun-gun-32inch-8000v-long-lasting.html

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in